Post by ranstubatopcsi on Feb 17, 2022 2:43:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone klucze ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
:fajnie jest grać na mojej karcie, ale nie można grać na laptopie ps:trudno jest wyjść z reklam:(
to jest całkiem dobra gra, lubię tło jest fajne, ponieważ lubię trochę odcień, jak prawdopodobnie poziom plaży jest zachwycający, aby mieć poziom plaży, możesz prawdopodobnie dodać kilka poziomów plaży, jeśli je masz, zignoruj ten komentarz i przejdź do następnej, ponieważ jest fajna, więc prawdopodobnie spraw, aby ta gra była więcej niż 5 gwiazdek, więc źle oceniam 5 jest DOBRA Miałem to, ale nie wiedziałem, więc źle dodaję idealną 5 dziękuję za pomoc to naprawdę dobra gra :] Tak, tak w każdym razie, pa
Spoko ale nudzi się szybko
Bottle Flip 3D Boshqalar qity
Bottle Flip 3D Jednoduché hry aljq
Uwielbiam tę grę, ale do wielu reklam! W tej grze jest około 1 000 000 reklam. Ale lubię tę grę trochę, ponieważ ta gra jest niesamowita. Czułem, że jestem na 100 poziomie! Naprawdę podoba mi się nazwa tej gry, ale dlaczego ostatnia część mówi 3D? Wszyscy nie wiedzą. Inne gry są naprawdę niesamowite! Nie wiem dlaczego! Ale wszystko w porządku.
Z jakiegoś powodu za każdym razem, gdy kończę poziom 300, po prostu odsyła mnie z powrotem na początek poziomu 300. W przeciwnym razie ta gra jest naprawdę zabawna i uzależniająca. Kiedy jestem znudzony, w roztargnieniu otwieram go i gram w Edit: ups, zdałem sobie sprawę, że poziom 300 to ostatni poziom. Przepraszam za to
Za dużo błędów za każdym razem, gdy wskakuję na dno odkurzacza, nie mogę już skakać.
Ya gra ogólnie jest spoko ale do gdy butelka wlatuje w jakich małych szpary i się przewraca do jest glupie polecam ale przecietnue Pozdrawiam 😃😃😃
Jebane reklamy nasrane ich nieda się grać
Najpierw zacznę od dobra. Ta gra jest dość wciągająca i może być fajna. Tam, gdzie gwiazdy zostają zdjęte, to drapieżne taktyki, których gra używa do zarabiania pieniędzy, jest WIELE REKLAM. Zwykle mi to nie przeszkadza, ponieważ właśnie to musisz zrobić, aby zarabiać na swoich rzeczach. Jednak gra naprawdę wpycha ci tę subskrypcję „VIP” do gardła. NIE DAJ SIĘ NABRAĆ. TO JEST subskrypcja 300 USD ROCZNIE. Daje ci kilka butelek i żadnych reklam. Pojawia się nad przyciskiem odtwarzania i wielokrotnie Cię denerwuje.
Słabizna
🤬🤐😎🤠🐟.
Uwielbiam tę grę (granie przez pięć minut.Uwielbiam efekty skakania po niektórych przedmiotach. Grzyby i wachlarz są najlepsze. Relaksujący i dobry na zabicie czasu. (Nawiasem mówiąc, znalazłem 3d w grze demonstracyjnej w reklamie i podobała mi się gra demonstracyjna.)
To dobra gra, w której można spędzać czas tylko na robieniu i podoba mi się, że możesz grać w środku i na zewnątrz. Nie ma głupiej ilości reklam, więc jeśli nie masz nic przeciwko temu, jest w porządku. Masz wybór, aby obejrzeć reklamę, aby kontynuować, ale tylko zdobądź to raz, co moim zdaniem jest dobre, bo możesz stracić.
Nie ma fajnej apki i naprawdę fajna i jeszcze trenujesz miejsce też w realności będzie lepiej ci robić się 😄
dajna gra tylko troche nudna bo sie tylko skacze
Херо одбрана Краљ Стратегије drub
Nie. Wiem. Czy. Super żart
Najgorsza gra ever
Cholera… za dużo reklam… nie wyświetlają nawet opcji zbliżonej, a ich okres czasu jest zbyt długi…
Prd10pl-komputronik_sitemap.xml
Dober
Najlepsza gra hipercasual, w którą grałem, do tej pory nawet reklamy nie są tak denerwujące, ale można je poprawić, dodając ostrzeżenia przed reklamą, zwłaszcza gdy ciągle zawodzisz, taktujesz reklamę i wychodzisz z gry, a następnie możesz przestać w nią grać. Mimo to jest to niesamowita gra.
Daje 3 poziom dlatego zatrzymuje się bardzo wysoki poziom, ale po czasie nie grania zniżył mi się do 1. Jestem trochę wkurzona. Ale gdybym nie to super.
Jest to niedopuszczalne, jeśli chodzi o VIP, gdzie mogłem mieć rzadkie butelki, bez reklam, tryb VIP i poziom + 200% Zapłaciłem dzisiaj 5,99 USD, pozwoliło mi to używać przez około 15 minut, a następnie aplikacja zaczęła się opóźniać, więc kiedy otworzyłem ją ponownie Zauważyłem, że VIP zniknął. ZAPŁACIŁEM 5,99 $ BEZ POWODU CHCĘ ZWRÓCIĆ PIENIĄDZE, TA GRA DO BRAKU
straszny! (SRY 4 MY LANGUAGE), ale ta gra wciąż ma mnóstwo błędów, do tego stopnia, że nie mogę nawet przejść przez JEDEN poziom! Bardzo irytujące!!
Gra jest okropna na początku się fajna ale potem jest totalnym gownem nie polecam
Bottle Flip 3D Vabaajamängud lnwo
Jest to bardzo fajna gra, ale musimy zebrać 1000 klejnotów za nową butelkę, a także wiele reklam – a na poziomie 63 próbowałem jej 21 lub więcej razy. Wtedy również poziom był niekompletny, więc nie trać czasu i sieci.
Vase Iphone Se - Sklep online - lulany
dobra gra zrujnowana przez reklamy. Nie sądzę, że to intuicyjne, że pierwszy skok wymaga podwójnego skoku. Dlaczego miałbyś tego wymagać od pierwszego skoku?
Więc ta gra jest dość trudna. Więc w zasadzie, kiedy robię podwójne skoki, to po prostu normalne skoki, a nie mój telefon jest stary, jest nowy, więc jest dziwny i po prostu nie mam czasu, aby opisywać szczegóły lub nazwy inne rzeczy, które naprawdę pomogłyby, ponieważ ktoś inny może powiedzieć wszystko inne, ponieważ takie małe rzeczy naprawdę przeszkadzają mi w tej grze, ale proszę dalej nad tym pracuj, ponieważ wydaje się, że w dobrej grze ktoś inny by chciał, ale tak jest nie mój typ gry.
Ta gra jest fajna, ale nie mogę przeboleć reklam. To trochę trudne i powtarzalne, ale możesz zagrać w tę grę. To może być trudne, ale jest trochę zabawne i możesz się do tego przyzwyczaić.
Kontroluj ilość reklam! Kwota, którą widzę, nie jest zbyt rozsądna. Pls staraj się unikać umieszczania reklam. Ilekroć nie chcę zaczynać w miejscu, w którym się zepsułem lub nie udało mi się ukończyć układanki z przerzucaniem butelek, reklama NADAL pojawia się! Podoba mi się konfiguracja gry, ale reklamy, proszę, dostają ich zrównoważoną i rozsądną ilość. Dzięki.
Bottle Flip 3D Казуальные ofk
To dobra gra, jeśli jesteś znudzony, ale zgaduję, że właśnie ją pobrałem. Do tej pory nie widziałem żadnych reklam ....... Coś, co chciałbym, abyś dodał do gry: Proszę sprawić, aby na poziomie 5 strzałki zniknęły. (pomagające strzałki) Edytuj: czekaj, nie odejdą XD
Jest w porządku. szybko się nudzi, a to z powodu tak wielu reklam. jest reklama po każdych kilku poziomach i pamiętaj, że wykonanie kilku poziomów zajmuje minutę. W ciągu kilku minut mam 8 ogłoszeń. Straszny.
fajna apka
Bardzo nieodpowiednie reklamy. Dla dzieci. Nie polecam.
Wyrzuć butelkę. Graj online, graj za darmo - Riotstats Games
Nienawidzę tego za każdym razem, gdy się myliłem Pojawiła się reklama i kiedy A kiedy nacisnę X, wyświetli się aplikacja do zainstalowania. Jeśli chcesz 5 gwiazdek 🌟🌟🌟🌟🌟 Następnie weź mnóstwo reklam Please ._.
Oki
To dobra gra, a jeśli wyłączysz WI-FI lub dane, jest to bezproblemowa dobra gra
Sea Race 3D - Fun Squid Run 3D Pobierz APK dla Android
BOTTLE FLIP CHALLENGE - Gry Friv 5
Popraw reklamy, które lubię w tej grze, ale napraw reklamy, które oceniam na 5 gwiazdek 😘😘😎😎😍😍